KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Niewątpliwym walorem kuchni włoskiej jest prostota. Łatwo i szybko możemy przygotować niewyszukane, ale za to niepowtarzalne w smaku danie. Pomocne okażą się zioła włoskie, które warto już teraz włączyć w poczet przypraw codziennego użytku. Dzięki tej aromatycznej i bezsolnej mieszance przygotujemy pizzę, pasty, a także świetnie podkreślimy smak sałatek, sosów czy dipów.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Zioła kluczem do wybornego smaku
Dania kuchni włoskiej z pewnością należą do jednych z najbardziej popularnych na świecie. Nie inaczej jest w Polsce – my również zajadamy się potrawami charakterystycznymi dla regionu śródziemnomorskiego. Unikalny smak włoskiej kuchni tkwi m.in. w mieszance idealnie skomponowanych ziół używanych do ich przygotowania. Nadają one specjałom wyjątkowego charakteru i smaku.
Kuchnia włoska w domowym zaciszu
Niewątpliwym walorem kuchni włoskiej jest prostota. Łatwo i szybko możemy przygotować niewyszukane, ale za to niepowtarzalne w smaku danie. Pomocne okażą się zioła włoskie, które warto już teraz włączyć w poczet przypraw codziennego użytku. Dzięki tej aromatycznej i bezsolnej mieszance przygotujemy pizzę, pasty, a także świetnie podkreślimy smak sałatek, sosów czy dipów.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: OREGANO, BAZYLIA, CZĄBER, TYMIANEK, POMIDOR IGŁA, PAPRYKA SŁODKA, PAPRYKA PŁATEK.
Kraj pochodzenia: Polska
W związku z wykorzystywaniem na terenie zakładu gorczycy, selera, mąki pszennej (gluten), składników mleka i jaj w proszku, orzechów, migdałów, sezamu, soi, produkt może zawierać śladowe ich ilości.