KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Hot curry madras poleca się używać przede wszystkim do dań z baraniny, dzięki czemu potrawy stają się wyśmienicie smaczne. Poza tym z powodzeniem możesz ją dodać do tradycyjnych dań curry, ryżu, kaszy, warzyw, drobiu, oraz dań wegetariańskich i wegańskich. Sprawdzi się wszędzie tam, gdzie chcesz poczuć intensywną ostrość z korzennym posmakiem.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
W składzie tej przyprawy o wielu smakach i intensywnej ostrości znalazły się takie składniki jak: kurkuma, imbir, chilli grys, pieprz czarny, cumin, kolendra, gorczyca czarna, kardamon, czosnek, pieprz cayenne, cebula suszona i kozieradka.
Indie na talerzu
Ta mieszanka przypraw w Indiach używana jest od pokoleń, nie tylko jako kulinarny dodatek, ale także jako lek w walce z reumatycznymi dolegliwościami. Kompozycja nadaje lekko korzenny smak i intensywną ostrość każdej potrawie, w której została użyta. Ponadto jej użycie wiąże się z eksplozją prawdziwie indyjskich aromatów. Dzięki odpowiednio dobranym proporcją przyprawa uwypukla największe atuty każdego dania.
Ostrość w każdym kęsie
Hot curry madras poleca się używać przede wszystkim do dań z baraniny, dzięki czemu potrawy stają się wyśmienicie smaczne. Poza tym z powodzeniem możesz ją dodać do tradycyjnych dań curry, ryżu, kaszy, warzyw, drobiu, oraz dań wegetariańskich i wegańskich. Sprawdzi się wszędzie tam, gdzie chcesz poczuć intensywną ostrość z korzennym posmakiem.
Kraj pochodzenia: Polska