KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Po za kurczakiem, przyprawę możemy stosować także w przygotowaniu ryżu z...
Nowy produkt
Zioła Małgorzatki możesz dodać do wszystkich zup, podkreślą smak sosów, dodane do sałatki nadają jej wyrazistego smaku. Tę kompozycję stworzoną wyłącznie z naturalnych składników, możesz również z powodzeniem wykorzystać przy marynowaniu mięsa i drobiu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
W składzie ziół Małgorzatki swoje miejsce znalazła gorczyca, kolendra, cebula suszona, pieprz czarny, czosnek, marchew suszona, kminek, lubczyk, ziele angielskie, pietruszka nać, kurkuma, tymianek, sól himalajska różowa, por, seler i korzeń pietruszki.
Zdrowe ulepszenie potraw
Zioła Małgorzatki poprzez specjalnie dobrane składniki gwarantują wyśmienity aromat wszystkich potraw. Dzięki zbilansowanym elementom przyprawy, smak dań staje się wyrazisty i pełny. Odrobina pieprzu, marchewki, selera, pietruszki i soli gwarantuje iście świąteczny aromat przygotowywanych dań. Dzięki specjalnemu procesowi przyrządzania przyprawy, wszystkie ważne smaki i zapachy otwierają się dopiero w momencie dodania do gotującej się potrawy. Co najważniejsze, ten dodatek sporządzony jest z zupełnie naturalnych składników, więc nie musimy obawiać się o nasze zdrowie.
Zastosowanie ziół Małgorzatki
Zioła Małgorzatki możesz dodać do wszystkich zup, podkreślą smak sosów, dodane do sałatki nadają jej wyrazistego smaku. Tę kompozycję stworzoną wyłącznie z naturalnych składników, możesz również z powodzeniem wykorzystać przy marynowaniu mięsa i drobiu.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: SÓL HIMALAJSKA, MARCHEW, PASTERNAK, SELER, POR, PIETRUSZKA, CEBULA, GORCZYCA, KOLENDRA, KMINEK, PIEPRZ CZARNY, CZOSNEK, LUBCZYK, ZIELE ANGIELSKIE, KURKUMA, KOPEREK.
Kraj pochodzenia: Polska