KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Po za kurczakiem, przyprawę możemy stosować także w przygotowaniu ryżu z...
Mieszanka ziół i przypraw, polecamy używać zamiast soli i pieprzu oraz...
Nowy produkt
Te drobne nasionka rewelacyjnie smakują w budyniu, wystarczy, że dodasz do nich mleko kokosowe, cukier waniliowy i kilka ulubionych owoców. Na pewno zachwycisz się smakiem tego wyśmienitego deseru. Największą zaletą chia jest ich bardzo proste wykorzystywanie. Nie musisz głowić się nad wyszukanymi przepisami, wystarczy, że dorzucisz kilka łyżeczek nasion do czegokolwiek co planujesz zjeść.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Chia w ostatnim czasie zdobyło ogromną popularność. Nie jest ona wcale na wyrost, w końcu w tych małych nasionkach drzemie ogromna moc, a o ich właściwościach wiedzieli nawet starożytni Aztekowie.
Ogromna moc w małych ziarnach*
Nasiona chia są maleńkimi, czarnymi ziarenkami, w których ukryte są ogromne pokłady zdrowych właściwości. 15 gramów tych nasion zawiera trzy razy więcej żelaza niż szpinak, osiem razy więcej kwasów Omega-3 niż łosoś i piętnaście razy więcej magnezu niż brokuły. Czyni to z tych nasion jeden z najzdrowszych i najbardziej wartościowych składników diety.
Nasiona dobre na wszystko
Te drobne nasionka rewelacyjnie smakują w budyniu, wystarczy, że dodasz do nich mleko kokosowe, cukier waniliowy i kilka ulubionych owoców. Na pewno zachwycisz się smakiem tego wyśmienitego deseru. Największą zaletą chia jest ich bardzo proste wykorzystywanie. Nie musisz głowić się nad wyszukanymi przepisami, wystarczy, że dorzucisz kilka łyżeczek nasion do czegokolwiek co planujesz zjeść.
Kraj pochodzenia: Paragwaj
*ogólnodostępne źródła informacji:Wikipedia