KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Herbata przygotowana z suszu hibiskusa jest delikatnie kwaskowata. Delikatne zanurzenie ust w tym naparze przywołuje wspomnienia słonecznego, lekko wietrznego spaceru po plaży. Nutę kwaskowatości warto przełamać odrobiną słodyczy.
Chwilowy brak produktu
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kwiat hibiskusa jest piękną czerwoną rośliną, często wykorzystywaną w egzotycznych filmach, jako kwiat wpięty we włosy. Ujrzenie tego kwiatu w całej swojej okazałości jest niebywale cennym doświadczeniem – kwitnie tylko jeden dzień.
Orzeźwiający smak kwiatu
Herbata przygotowana z suszu hibiskusa jest delikatnie kwaskowata. Delikatne zanurzenie ust w tym naparze przywołuje wspomnienia słonecznego, lekko wietrznego spaceru po plaży. Nutę kwaskowatości warto przełamać odrobiną słodyczy, z powodzeniem możesz dodać do herbaty łyżeczkę musu z malin, dzięki temu wydobędziesz z naparu cały aromat.
Czerwień w filiżance
Zaparzony kwiat hibiskusa nadaje bardzo intensywnie czerwoną barwę. Idealnie komponuje się z ciepłym kocem i filiżanką z prawdziwej porcelany. Kilka gramów suszonych kwiatów można połączyć z ulubionymi suszonymi owocami. Taka filiżanka ciepłej herbaty ogrzeje i poprawi nastrój w chłodny wieczór. Herbatę możesz przyrządzić z samych kwiatów hibiskusa, ale znacznie smaczniejsza jest w towarzystwie innych ziół. Nie bój się eksperymentować, łącz smaki i kolory herbacianych składników.