KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Płatki są bardzo uniwersalnym produktem. Możesz dodać je do mleka, zagotować na wodzie, świetnie smakują z jogurtem. Możesz je zmielić i otrzymasz zdrową mąkę owsianą, która z powodzeniem może być wykorzystana przy wypiekach. W używaniu płatków ogranicza Cię, jedynie Twoja wyobraźnia, są świetnym narzędziem do kulinarnych, zdrowych eksperymentów.
Chwilowy brak produktu
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Większość z nas wychowała się na płatkach owsianych, które chętnie pałaszowała tuż przed wyjściem do szkoły. Ich popularność do tej pory wcale nie zmalała i kolejne pokolenia wychowują się na takich zdrowych śniadaniach.
Samo zdrowie w białych płatkach*
Płatki owsiane zagotowane z mlekiem kokosowym czy migdałowym są bardzo delikatne w smaku, a gotujące się na wolnym ogniu przywołują wspomnienia wczesnej wiosny i tego wspaniałego zapachu, kiedy w powietrzu czuć, że życie na nowo budzi się z długiego snu. Płatki mają cały ogrom zdrowych właściwości, zawierają sporo błonnika, dzięki któremu można utrzymać prawidłową masę ciała. Co ciekawe, naturalnie nie zawierają glutenu, nabierają go dopiero podczas produkcji, kiedy są zanieczyszczane innymi zbożami.
Płatki na śniadanie
Płatki są bardzo uniwersalnym produktem. Możesz dodać je do mleka, zagotować na wodzie, świetnie smakują z jogurtem. Możesz je zmielić i otrzymasz zdrową mąkę owsianą, która z powodzeniem może być wykorzystana przy wypiekach. W używaniu płatków ogranicza Cię, jedynie Twoja wyobraźnia, są świetnym narzędziem do kulinarnych, zdrowych eksperymentów.
*ogólnodostępne źródła informacji:Wikipedia