KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Płatki orkiszowe można przygotowywać jak całą resztę płatków z tej rodziny. Na wodzie, czy na mleku roślinnym będą na pewno smakowały wyśmienicie. Warto do nich dodać odrobinę miodu, uzyskają dzięki temu przyjemnie słodki smak. Lubią się ze wszelkimi owocami. Z powodzeniem możesz dodać do nich i świeże i suszone owoce, na szczególną uwagę zasługuje połączenie orkiszu i żurawiny.
Chwilowy brak produktu
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Płatki orkiszowe wróciły do łask za sprawą młody na zdrowe i fit produkty spożywcze. Choć o ich zdrowotnych właściwościach ludzie wiedzieli od dawna, tak przez ostatnie lata zupełnie zapomnieli o tym zbożu.
Wzmacniające zboża*
Orkisz zawiera gluten, jednak jest on na tyle delikatny i specyficzny, że nawet osoby, które zazwyczaj go nie tolerują nie miewają po płatkach orkiszowych problemów żołądkowych. Systematyczne spożywanie orkiszu poprawia koncentrację, dobrze wpływa na aktywność mózgu. Dzięki zawartym w nim minerałom paznokcie i włosy nabierają zupełnie nowego blasku. W smaku są wyjątkowe, można zauważyć w nich lekką orzechową nutę.
Słodkie płatki
Płatki orkiszowe można przygotowywać jak całą resztę płatków z tej rodziny. Na wodzie, czy na mleku roślinnym będą na pewno smakowały wyśmienicie. Warto do nich dodać odrobinę miodu, uzyskają dzięki temu przyjemnie słodki smak. Lubią się ze wszelkimi owocami. Z powodzeniem możesz dodać do nich i świeże i suszone owoce, na szczególną uwagę zasługuje połączenie orkiszu i żurawiny.
*ogólnodostępne źródła informacji:Wikipedia