KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Wykorzystywanie płatków jaglanych było kiedyś bardzo popularne. Dziś sięgają po nie osoby świadomie chcące żyć według zdrowej diety. Te płatki wytwarzane są z ziaren prosa, dzięki czemu są wyjątkowo zdrowe, a co najważniejsze – nie zawierają glutenu, jest to świetna wiadomość, dla osób chorujących na celiakię.
Chwilowy brak produktu
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Wykorzystywanie płatków jaglanych było kiedyś bardzo popularne. Dziś sięgają po nie osoby świadomie chcące żyć według zdrowej diety. Te płatki wytwarzane są z ziaren prosa, dzięki czemu są wyjątkowo zdrowe, a co najważniejsze – nie zawierają glutenu, jest to świetna wiadomość, dla osób chorujących na celiakię.
Zdrowy start*
Płatki jaglane są pełnowartościowym posiłkiem, który świetnie sprawdzi się na śniadanie. Korzystnie wpływają na koncentrację, układ nerwowy, usuwają zmęczenie i pomagają w walce z bezsennością. A do tego smakują wprost wyśmienicie. Płatki jaglane są bardzo delikatne i przyjemne w smaku.
Smaczny posiłek
Przygotowując śniadanie dla całej rodziny, możesz wykorzystać płatki jaglane. Będą smaczną i zdrową alternatywą dla codziennych kanapek. Ugotowane na wodzie czy mleka roślinnym, lekko obsypane świeżymi owocami na pewno zachwycą nawet największego niejadka. Można ich z powodzeniem używać jako panierki do smażonego mięsa. Schabowy obtoczony płatkami nie tylko będzie znacznie zdrowszy, ale także smaczniejszy.
*ogólnodostępne źródła informacji:Wikipedia