KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Jaglanka jest niebywale delikatna. Jej drobne ziarenka podczas gotowania stają się przyjemnie miękkie, a niespotykanie subtelny smak zauważalny jest już przy pierwszym spotkaniu z tą kaszą. Jeśli masz odrobinę odwagi na odkrywanie nowych smaków, wrzuć kaszę na gorącą patelnię – ciepło blachy nada jej cudowną orzechową nutę.
Chwilowy brak produktu
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kasza jaglana, czy jak milusińsko się ją określa jaglanka uprawiana jest w Chinach od tysiącleci. Swoja ogromną popularność zawdzięcza nie tylko swojemu niebanalnie delikatnemu smakowi, ale także prostotą w uprawie. Proso z którego jest pozyskiwana może rosnąć praktycznie wszędzie, nawet na bardzo suchych ziemiach.
Smak w Twojej kuchni
Jaglanka jest niebywale delikatna. Jej drobne ziarenka podczas gotowania stają się przyjemnie miękkie, a niespotykanie subtelny smak zauważalny jest już przy pierwszym spotkaniu z tą kaszą. Jeśli masz odrobinę odwagi na odkrywanie nowych smaków, wrzuć kaszę na gorącą patelnię – ciepło blachy nada jej cudowną orzechową nutę.
Kasza na smaczek
Jaglanka od wieków znana jest ze swojej uniwersalności. Nie ma problemów w kontaktach z warzywami, mięsem, drobiem, rybami, sałatkami a nawet z deserami, które w ostatnim czasie stały się bardzo modne w ekskluzywnych restauracjach. W gotowaniu wspaniałych dań z kaszą jaglaną ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźnia.