KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Używanie kaszy bulgur jest bardzo proste, przez jej niesamowicie uniwersalny smak możesz ją zrobić i na słodko i na słono. Wystarczy, że dodasz łyżkę słodkiego dżemu i stanie się bardzo pożywnym deserem, jeśli zmieszasz ją z gotowanymi warzywami i kawałkami mięsa, będzie smacznym, szybkim i prostym drugim daniem.
Chwilowy brak produktu
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kasza bulgur znana jest na Bliskim Wschodzie od tysięcy lat. Obok ryżu staje na podium najczęściej i najchętniej spożywanych dań. Swoją popularność zawdzięcza nie tylko doskonałemu smakowi, ale także wartościom odżywczym, których zawiera całą masę.
Wielkie zdrowie w małych ziarnach
Kasza bulgur w Polsce dopiero wchodzi na kulinarne salony. Do tej pory korzystali z niej ludzie mocno nastawieni na zdrowy styl życia, jednak zaczyna się to zmieniać. Bulgur ma wyraźny, ale bardzo uniwersalny smak. Świetnie dopasowuje się do zamysłu kucharza, co czyni ją idealnym materiałem dla początkujących amatorów gotowania – na pewno każdy stworzy z jej udziałem coś pysznego.
Kasza do wszystkiego
Używanie kaszy bulgur jest bardzo proste, przez jej niesamowicie uniwersalny smak możesz ją zrobić i na słodko i na słono. Wystarczy, że dodasz łyżkę słodkiego dżemu i stanie się bardzo pożywnym deserem, jeśli zmieszasz ją z gotowanymi warzywami i kawałkami mięsa, będzie smacznym, szybkim i prostym drugim daniem.