KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Przyprawa do mięsa mielonego to mieszanka przeróżnych składników – zarówno suszonych warzyw, jak i ziół – występujących w różnych proporcjach. Wśród nich znajduje się: cebula, czosnek, ziele angielskie, pieprz czarny, kolendra, gorczyca, papryka słodka, chili, goździk, tymianek czy marchew suszona.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Składniki przyprawy do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa mielonego to mieszanka przeróżnych składników – zarówno suszonych warzyw, jak i ziół – występujących w różnych proporcjach. Wśród nich znajduje się: cebula, czosnek, ziele angielskie, pieprz czarny, kolendra, gorczyca, papryka słodka, chili, goździk, tymianek czy marchew suszona.
Bezsolna przyprawa do mięsa
Przyprawy do mięsa mielonego możemy używać niemal do woli, gdyż w jej składzie próżno szukać soli, dlatego jej właściwości docenią w szczególności osoby próbujące ograniczać na co dzień spożywanie tego składnika. W ten sposób przyprawa do mięsa mielonego nie tylko wzbogaci smak dań i podkręci ich aromat, ale również okaże się sprzymierzeńcem codziennej diety.
Niezbędnik w polskiej kuchni
Przyprawa do mięsa mielonego to typowo polski produkt, który powstał z myślą o podkreśleniu smaku mięsa mielonego będącego jednym z filarów polskiej kuchni. Kotlety, klopsy, pulpety, gołąbki, warzywa faszerowane, farsze mięsne – lista potraw, do których można dodać przyprawę, jest naprawdę długa. Dzięki niej mięso mielone nabierze niepowtarzalnego smaku, a to przecież podstawa każdego wybornego dania.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: CEBULA, CZOSNEK, ZIELE ANGIELSKIE, PIEPRZ CZARNY, GORCZYCA, PAPRYKA SŁODKA, CHILLI, TYMIANEK, MARCHEW, MAJERANEK, KMINEK.
Kraj pochodzenia: Polska