KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Nowy produkt
Czerwone złoto Marrakeshu jest orientalnym połączeniem, doskonale dobranych przypraw. Jedna mieszanka zawiera w sobie wysoce wyselekcjonowane takie składniki jak: kolendra, kumin, papryka ostra, cayenne, pieprz czarny, papryka słodka, imbir, kurkuma i cynamon.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Czerwone złoto Marrakeshu jest orientalnym połączeniem, doskonale dobranych przypraw. Jedna mieszanka zawiera w sobie wysoce wyselekcjonowane takie składniki jak: kolendra, kumin, papryka ostra, cayenne, pieprz czarny, papryka słodka, imbir, kurkuma i cynamon.
Czerwony aromat
Barwa tej przyprawy zachwyca swoim wdziękiem podobnie jak zachwycają spacerowiczów rdzawe kolory budowli w Marrakeszu. Dzięki zawartości ostrej papryki i pieprzu kompozycja jest pikantna, jednak odrobina cynamonu dodaje jej przyjemną słodycz. Reszta składników balansująca pomiędzy wieloma smakami dopełnia i zamyka całą mieszankę, wydobywając z niej najlepsze aromaty.
Mięsna pikantna uczta
Ta orientalna, ale uwielbiana przez Europejczyków kompozycja doda wyrazistej nuty wszystkim potrawom z jagnięciny, wysokiej jakości wieprzowina również nabierze zupełnie innego charakteru przy jej obecności. Czerwone złoto Marrakeshu lubi przebywać w towarzystwie kaszy bulgu r i kuskusu, ale najlepsza jest w połączeniu ze świeżo wyciągniętymi z piekarnika warzywami.
Kraj pochodzenia: Polska
*ogólnodostępne źródła informacji:Wikipedia