KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Na pierwszy plan wkrada się zapach czosnku, który jest bardzo ważnym elementem włoskiej kuchni. Później ustępuje miejsca ostrej papryce, która mocna daje się we znaki osobom wrażliwym na pikantne doznania. W potrawach lekko czuć sól, bez której makarony wydawałyby się bez smaku. Te różne, ale idealnie pasujące do siebie smaki i aromaty tworzą prawdziwą kwintesencję włoskiej kuchni.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Przyprawa Aglio Olio jest doskonałą kompozycją włoskich smaków, składa się z czosnku grys, naci pietruszki, soli himalajskiej różowej, papryki pul biber i chilli grys.
Włoska ostrość
Na pierwszy plan wkrada się zapach czosnku, który jest bardzo ważnym elementem włoskiej kuchni. Później ustępuje miejsca ostrej papryce, która mocna daje się we znaki osobom wrażliwym na pikantne doznania. W potrawach lekko czuć sól, bez której makarony wydawałyby się bez smaku. Te różne, ale idealnie pasujące do siebie smaki i aromaty tworzą prawdziwą kwintesencję włoskiej kuchni.
Siedem minut do włoskiej kuchni
Dzięki tej doskonałej przyprawie w ciągu zaledwie kilku minut przyrządzisz wspaniałe danie, którym chciałby pochwalić się niejeden prawdziwy Włoch. Wystarczy, że ugotujesz makaron al dente, ciepły posypiesz tą przyprawą, dodasz kilka Twoich ulubionych składników – salami, oliwki, czy pomidorki, skropisz dość mocno całość oliwą wysokiej jakości i posypiesz startym parmezanem. Niebywale proste, szybkie i wspaniale włoskie.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: CZOSNEK GRYS, POMIDOR IGŁA,
PIETRUSZKA NAĆ, CHILLI GRYS, SÓL HIMALAJSKA.
PRODUKT NATURALNY MOŻE ULEGAĆ ZBRYLANIU.
Kraj pochodzenia: Polska