KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Nowy produkt
Uwielbiana przez cały świat kuchnia włoska nie byłaby tak doskonała, gdyby nie ta starannie dobrana mikstura przypraw. Swoje miejsce może znaleźć w każdym włoskim daniu. Szczypta dodana do makaronu, kanapki, czy pizzy rozjaśni danie, nadając mu iście włoskiego temperamentu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Burschetta swój doskonały aromat zawdzięcza pieczołowicie wyselekcjonowanym naturalnym składnikom. Do pomidorów suszonych, które są bazową przyprawy, dodano w optymalnych ilościach oregano, bazylię, pull biber, paprykę czerwoną słodką, czosnek, pieprz czarny, pieprz cayenne, cząber, marchew, seler, pietruszkę, por, tymianek i sól himalajską różową.
Całe Włochy w jednej przyprawie
Potrawa burschetta znana jest od wielu wieków w całych Włoszech. Natarty czosnkiem i oliwą, okraszony przyprawami mocno przypieczony chlebek znalazł swoich wielbicieli na całym świecie. W każdym gryzie bruschetty można odnaleźć słoneczne pomidory podkreślone słodkością papryki i ostrością mieszanki różnych pieprzy. Wychodząca z pieca potrawa z dodatkiem tej mieszanki przeniesie Twoje zmysły wprost do słonecznej Abruzji, skąd prawdopodobnie przywędrowała.
Bruschetta na talerzu
Uwielbiana przez cały świat kuchnia włoska nie byłaby tak doskonała, gdyby nie ta starannie dobrana mikstura przypraw. Swoje miejsce może znaleźć w każdym włoskim daniu. Szczypta dodana do makaronu, kanapki, czy pizzy rozjaśni danie, nadając mu iście włoskiego temperamentu.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: POMIDOR IGŁA, POMIDOR PŁATEK, CZOSNEK, OREGANO, BAZYLIA, CHILLI, PAPRYKA SŁODKA, PIEPRZ CZARNY, SÓL HIMALAJSKA, CZĄBER, CEBULA.
Kraj pochodzenia: Polska