KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Tej przyprawy z powodzeniem możesz używać do praktycznie wszystkich dań. Użyta w odpowiednich proporcjach uwypukli ich smak i doda im bułgarskiego charakteru. Dodana do mięs, dań z fasoli, czy nawet do delikatniejszego drobiu odwdzięczy się cudownym aromatem, który na długo zagości w kuchni.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Składniki czubricy czerwonej
W składzie czubricy czerwonej możesz znaleźć kozieradka mielona, cebula suszona, cząber górski,
czosnek granulowany, papryka czerwona słodka, pieprz cayenne, tymianek, sól himalajska różowa.
Czerwona Bułgaria
Ta kompozycja niebanalnych smaków przyjechała do nas ze słonecznej Bułgarii. Swoją nazwę zawdzięcza od cząbru górskiego i od swojego intensywnie czerwonego koloru, który wnika w głąb potraw nadając jej charakterystyczną piekielną barwę. Nawet szczypta tej głęboko zakorzenionej w bułgarskich tradycjach kompozycji rozgrzeje każdą potrawę. Smakowanie przysmaków posypanych czubricą czerwoną będzie szokiem dla Twoich zmysłów. Początkowo uderzy Cię ostry smak, aby po chwili ustąpić i wpuścić w Twoje kubki smakowe przyjemną słodycz i bukiet pozostałych przypraw.
Tej przyprawy z powodzeniem możesz używać do praktycznie wszystkich dań. Użyta w odpowiednich proporcjach uwypukli ich smak i doda im bułgarskiego charakteru. Dodana do mięs, dań z fasoli, czy nawet do delikatniejszego drobiu odwdzięczy się cudownym aromatem, który na długo zagości w kuchni.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: CEBULA, CZĄBER GÓRSKI, PAPRYKA CZERWONA, SÓL HIMALAJSKA, KOZIERADKA, PAPRYKA OSTRA, CZOSNEK, TYMIANEK.
Kraj pochodzenia: Polska