KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Chrupiące pieczywo posmarowane masłem czosnkowym jest najlepszym dodatkiem do każdej sałatki. Intensywny, ale nie gryzący aromat czosnku wprowadza lekką słodycz, łamaną przyjemną pikanterią. Dodane do tej kompozycji zioła takie jak tymianek, koperek i pietruszka lekko orzeźwiają i nie pozwalają na kompletną dominację czosnku, dzięki temu ta mieszanka smakuje wyśmienicie.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Przyprawa do masła czosnkowego składa się z czosnku granulowanego, koperku, pietruszki, soli himalajskiej różowej, tymianku i czarnego pieprzu – wszystkie składniki dobrane zostały w odpowiednich proporcjach, aby jak najbardziej cieszyć Twoje podniebienie swoim wyjątkowym smakiem.
Smak prawdziwego masła
Chrupiące pieczywo posmarowane masłem czosnkowym jest najlepszym dodatkiem do każdej sałatki. Intensywny, ale nie gryzący aromat czosnku wprowadza lekką słodycz, łamaną przyjemną pikanterią. Dodane do tej kompozycji zioła takie jak tymianek, koperek i pietruszka lekko orzeźwiają i nie pozwalają na kompletną dominację czosnku, dzięki temu ta mieszanka smakuje wyśmienicie.
Nie tylko na chleb
Dzięki tej przyprawie zwykłe masło, którego smak znasz do tej pory, zupełnie zmieni smak. Wystarczy odrobina tej pieczołowicie sporządzonej kompozycji, dodanej do masła, aby Twoje kubki smakowe wpadły w zachwyt. Uzyskane masło czosnkowe możesz użyć standardowo, na świeżym, najlepiej chrupiącym pieczywie, ale możesz także posmarować nim ryby, które za chwilę wylądują w piekarniku. Dzięki temu uzyskasz wspaniały aromat, a ryby będą rozpływały się w ustach.