KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Cynamon " Cejloński " (Cinnamomum verum) pochodzi z Cejlonu (stąd nazwa) oraz Madagaskaru i jest uzyskiwany z wiecznie zielonych drzew. W korze zielonych drzew, znajduje się wiele składników o działaniu przeciwzapalnym i olejków eterycznych.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Cynamon " Cejloński " (Cinnamomum verum) pochodzi z Cejlonu (stąd nazwa) oraz Madagaskaru i jest uzyskiwany z wiecznie zielonych drzew. W korze zielonych drzew, znajduje się wiele składników o działaniu przeciwzapalnym i olejków eterycznych. Cynamon cejloński ma nie tylko bardziej szlachetny smak, ale również odznacza się niewielką zawartością kumaryny, związku, który w większych ilościach może toksycznie wpływać na wątrobę i nerki.
Kraj pochodzenia: Madagaskar
*ogólnodostępne źródła informacji:Wikipedia