KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Nowy produkt
Agrest jest jednym z popularniejszych krzewów jakie możemy spotkać na działkach i w ogródkach. Nic w tym dziwnego, ponieważ jego niepozorne owoce pełne są słodkiego miąższu, który jest jednym z symboli lata. Na całym świecie możemy rozróżnić ponad 1500 różnych odmian tej rośliny, więc z całą pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Zdrowiej i smaczniej
Kto nie lubi agrestu? Kojarzy się z wakacjami u babci, zadrapanymi od kolców rękami i tą lekką kwaskowością…mniam! Wyobraź sobie teraz, że agrest, który znasz, zostaje oblany ciemną czekoladą, tworząc ciekawy, znajomy duet.
Zamiast samej czekolady
Jeśli lubisz zarówno agrest, jak i czekoladę, to połączenie ich razem będzie dla Ciebie rewelacyjnym doznaniem smakowym. Agrest w czekoladzie sprawdzi się jako przekąska podczas oglądania TV, pracy, czy jako „coś słodkiego” dla gości.
SKŁAD:
KANDYZOWANY AGREST 51%, [AGREST CUKIER, SYROP GLUKOZOWO -
FRUKTOZOWY (Z KUKURYDZY) REGULATOR KWASOWOŚCI:KWASEK CYTRYNOWY, AROMAT], CZEKOLADA 48%, [CUKIER, MIAZGA KAKAOWA, TŁUSZCZ KAKAOWY, EMULGATOR LECYTYNA Z SOI, AROMAT WANILINA ] SUBSTANCJE GLAZURUJĄCE: GUMA ARABSKA I SZELAK CZEKOLADA MASA KAKAOWA MINIMUM 43%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g: WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 1659 kJ
(395 kcal), TŁUSZCZ 15 g W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 8,9g,
WĘGLOWODANY 61g W TYM CUKRY 59g BIAŁKO 2 g SÓL 0,01g