KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Smak tej herbaty jest niesamowicie ciekawy – zbliżony do bawarki, jednak znacznie delikatniejszy i mniej mleczny. Każdy łyk tego napoju jest zachwycający i zupełnie zagadkowy. Aromat jaki unosi się po zaparzeniu suszu przypomina przyjemny zapach świeżego mleka.
Chwilowy brak produktu
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Ta niezwykła herbata pochodzi z chińskiej prowincji Fuijan. Swoją wyjątkowość zawdzięcza procesowi przygotowywania – świeżo zerwane liście herbaty namacza się w wodno-mlecznym roztworze, a następnie zwija się je ręcznie i osusza.
Mleczny smak
Smak tej herbaty jest niesamowicie ciekawy – zbliżony do bawarki, jednak znacznie delikatniejszy i mniej mleczny. Każdy łyk tego napoju jest zachwycający i zupełnie zagadkowy. Aromat jaki unosi się po zaparzeniu suszu przypomina przyjemny zapach świeżego mleka.
Sposób przygotowywania herbaty Oolong Milky
W parzeniu tej kompozycji smaków bardzo ważną rolę odgrywa temperatura wody, którą zalewamy susz. Woda nie powinna przekraczać 80OC – w innym przypadku może stracić swoje właściwości. Herbatę najlepiej wsypać do specjalnego herbacianego koszyczka, aby namoczony susz nie pływał w filiżance. Taki koszyczek wystarczy włożyć na 30 sekund do ciepłej wody – Oolong Milky bardzo szybko się parzy. Możesz jednego koszyczka użyć kilkukrotnie – za każdym ponownym użyciem, zwiększaj czas parzenia o 15 sekund. 2-5 gramów w stosunku do 200ml wody – są to najlepsze proporcje parzonego napoju, dzięki nim uzyskasz niesamowity aromat i smak, który będzie pieścił Twoje zmysły.
Kraj pochodzenia: Chiny