KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Bulion warzywny jest podstawowym elementem każdej zupy, ale również można wykorzystać tę przyprawę doprawiając sosy, dzięki niej każdy sos nabierze wyrazistego charakteru.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Składniki przyprawy bulion warzywny z solą himalajską różową
Przygotowana alternatywa dla popularnego w Polsce żółtego ulepszacza zup i sosów składa się z najlepszych, naturalnych składników. Dobrane w odpowiednich proporcjach elementy przyprawy takie jak pasternak, marchew, cebula, pietruszka, nać, kurkuma, pieprz czarny, lubczyk, kozieradka i czosnek podszyte są przyjemną zawartością soli himalajskiej, która w zdrowy sposób nadaje lubiany przez Polaków słonawy smak potraw.
Sól himalajska różowa "na zdrowie"
Sól himalajska różowa jest jedną z najzdrowszych i najbardziej czystych soli. Wydobywana ręcznie na terenie Pakistanu z jaskiń, które powstały wiele milionów lat jest zdrową alternatywą dla popularnej białej soli. Dodana do bulionu warzywnego staje się nieodłącznym elementem każdej zupy i sosu. Dzięki swoim właściwościom, pozwala wydobyć z każdej potrawy kwintesencję smaku. Ta kompozycja różnobarwnych przypraw tworzy spójną całość i zamyka się w jednej specjalnie przygotowanej dla Ciebie mieszance.
Niezastąpiony dodatek do zupy
Bulion warzywny jest podstawowym elementem każdej zupy, ale również można wykorzystać tę przyprawę doprawiając sosy, dzięki niej każdy sos nabierze wyrazistego charakteru.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: PASTERNAK, MARCHEW, SÓL HIMALAJSKA, PIETRUSZKA NAĆ, SELER, POR,CEBULA, CZOSNEK, PIEPRZ CZARNY, LUBCZYK, KURKUMA, KOZIERADKA.
Kraj pochodzenia: Polska