KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Thompson Jumbo to charakterystyczna odmiana rodzynek, która charakteryzuje się dużym rozmiarem, ciemnobrązowym kolorem i słodkim smakiem. Owoce suszone są bezpośrednio na słońcu pojedynczo lub w gronach jagód latorośli winnej.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Thompson Jumbo to charakterystyczna odmiana rodzynek, która charakteryzuje się dużym rozmiarem, ciemnobrązowym kolorem i słodkim smakiem. Owoce suszone są bezpośrednio na słońcu pojedynczo lub w gronach jagód latorośli winnej.
Wiele składników odżywczych*
W rodzynkach Thompson Jumbo znajdziemy liczne witamin z grupy B, które są m.in. odpowiedzialne za pracę układu nerwowego. Wysoka zawartość błonnika pomaga utrzymać prawidłową przemianę materii. Poza tym rodzynki pozytywnie wpływają na prace serca, obniżają ciśnienie krwi, a także podnoszą odporność.
Sama słodycz
Wyjątkową słodycz rodzynki Thompson Jumbo zawdzięczają wysokiej zawartości cukru, który utrzymuje się na poziomie 55-70%, a może on jeszcze się krystalizować w środku owoców, jeśli rodzynki są przechowywane przez dłuższy czas. Nic dziwnego, że są one tak pożądanym dodatkiem do różnego rodzaju ciast i deserów. Przełamią także smak wielu słonych lub kwaśnych sałatek, surówek, sosów czy dań mięsnych.
*ogólnodostępne źródła informacji:Wikipedia