KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Jagoda goji największą popularnością cieszy się w Azji. Chińczycy wierzą, że przedłuża ona życie. W krajach azjatyckich jej właściwości są znane i doceniane od 2500 lat, gdzie do dzisiaj wykorzystywana jest w medycynie naturalnej. Te małe, czerwone jagody coraz większą popularnością zaczynają się cieszyć również u nas.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Jagoda goji największą popularnością cieszy się w Azji. Chińczycy wierzą, że przedłuża ona życie. W krajach azjatyckich jej właściwości są znane i doceniane od 2500 lat, gdzie do dzisiaj wykorzystywana jest w medycynie naturalnej. Te małe, czerwone jagody coraz większą popularnością zaczynają się cieszyć również u nas.
Wysoka zawartość witaminy C*
Jagody goji są cennym źródłem witaminy C, ale to nie wszystkie walory tych owoców. Wykazują one także silne działanie antyoksydacyjne oraz zawierają sporą ilość witaminy E witaminy z grupy B, a także błonnik i karoten. Jagody goji mogą korzystnie wpływać na wiele dolegliwości, m.in. obniżają poziom cukru, pozytywnie wpływają na prace serca.
Idealna do kulinarnych eksperymentów
Jagoda goji może zachęcać do kulinarnych poszukiwań. Dzięki niej zmienimy dotychczasowy smak musli, owocowych koktajlów, naleśników czy muffinek. Doskonale podkreśli też smak kompotów i herbat. Z powodzeniem można też nim i przełamać smak zup i kremów.
*ogólnodostępne źródła informacji:Wikipedia