KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Dzięki przyprawie „Zielonej” do ryb zaczniemy znacznie częściej sięgać po te delikatne i bogate w składniki odżywcze mięso. Zaletą tej mieszanki jest brak w jej składzie soli, co wcale nie czyni jej mniej atrakcyjną pod względem smakowym, gdyż za sprawą bukietu ziół odznacza się ona wyjątkowym aromatem.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Składniki przyprawy „Zielonej” do ryb
Wśród składników przyprawy znajdziemy: bazylię, czosnek, gorczycę białą, imbir, tymianek, rozmaryn, kolendrę, koperek, pieprz biały, pieprz czarny, nać pietruszki i seler.
Najlepsza oprawa dla ryb
Dzięki przyprawie „Zielonej” do ryb zaczniemy znacznie częściej sięgać po te delikatne i bogate w składniki odżywcze mięso. Zaletą tej mieszanki jest brak w jej składzie soli, co wcale nie czyni jej mniej atrakcyjną pod względem smakowym, gdyż za sprawą bukietu ziół odznacza się ona wyjątkowym aromatem.
Przyprawa dla każdej ryby
Przyprawa „Zielona” pasuje przede wszystkim do ryb o zdecydowanym smaku i zapachu, takich jak na przykład dorada, szczupak, sum czy karp. Możemy je piec, grillować czy dusić. Zawarte w mieszance suszone warzywa będą świetna alternatywą dla tych suszonych, a zioła - bazylia, tymianek czy kolendra – świetnie podkreślą smak każdej ryby. Wydaje się to szczególnie istotne, że obecnie jej spożycie w naszym kraju jest wciąż zbyt mały. Z pomocą przyprawy „Zielonej” przygotowanie aromatycznej i dobrze doprawionej ryby będzie dużo prostsze.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: CZOSNEK, POR, SELER, GORCZYCA, KOPEREK, PIETRUSZKA NAĆ, BAZYLIA, ROZMARYN, KOLENDRA, PIEPRZ CZARNY, PIEPRZ BIAŁY, IMBIR,TYMIANEK.
Kraj pochodzenia: Polska