KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Cząber górski, który wykorzystywany jest w tej mieszance przypraw pochodzi ze słonecznych regionów Bułgarii.Ta kompozycja jest wyjątkowo intensywna, w pierwszej chwili można poczuć korzenny smak i aromat, aby za chwilę zastąpił go przyjemnie słodki, a zarazem lekko ostrawy posmak cebulki, czosnku i koperku.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Składniki czubrycy zielonej
Cząber górski jest podstawowym składem czubricy zielonej, ale dopiero dodatek cebuli, czosnku granulowanego, pietruszki, soli himalajskiej różowej i kozieradki nadaje jej ten wykwintny smak i zapach.
Prosto ze słonecznych Bałkan
Cząber górski, który wykorzystywany jest w tej mieszance przypraw pochodzi ze słonecznych regionów Bułgarii.Ta kompozycja jest wyjątkowo intensywna, w pierwszej chwili można poczuć korzenny smak i aromat, aby za chwilę zastąpił go przyjemnie słodki, a zarazem lekko ostrawy posmak cebulki, czosnku i koperku.
Smak, który inspiruje
Ten bukiet przypraw wyśmienicie będzie smakował w połączeniu z baraniną, jagnięciną, ale również z czymś lżejszym. Bułgarzy chętnie dodają czubricę do zup, sałatek i delikatnych sosów. Dzięki swojemu łagodnemu, ale zdecydowanemu posmakowi może znaleźć wiele zastosowań w praktycznie każdej kuchni świata. Jego delikatność pozwoli Ci na eksperymentowanie z nowymi potrawami np. na bazie jogurtu, białego sera czy śmietany.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: SÓL HIMALAJSKA, CZĄBER GÓRSKI, CEBULA, CZOSNEK, PIETRUSZKA NAĆ, KOZIERADKA.
Kraj pochodzenia: Polska