KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Podstawowym zadaniem tej kompozycji jest bycie marynatą do wieprzowiny, jednak ma ona znacznie więcej zastosowań. Z powodzeniem możesz jej użyć jako podstawowej przyprawy do gulaszy, pieczeni, kotletów mielonych i do wszystkich wieprzowych farszy. Zachwyci Cię swoim smakiem dodana do grillowanego mięsa – w żarze ognia otwiera cały swój bukiet aromatu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Marynata do wieprzowiny składa się z: czosnku granulowanego, majeranku, pieprzu cayenne, cebuli suszonej, rozmarynu, ziela angielskiego, kminku, gorczycy białej, papryki słodkiej, soli himalajskiej różowej i jałowca.
Polska tradycja
Wieprzowina jest najczęściej spożywanym mięsem przez Polaków. Trafia na nasz stół każdej niedzieli w formie schabowych, albo pieczeni – jest to długowieczna polska tradycja kulinarna. Ta marynata została skomponowana dla wszystkich tych, którzy z utęsknieniem wspominają doskonałą babciną pieczeń. Zapach czosnku, majeranku i jałowca odkryje przed Tobą najlepszy smak wieprzowiny, a cebula połączona ze słodką papryką uwolni wspaniałe pokłady niesamowicie słodkiego aromatu.
Nie tylko marynata
Podstawowym zadaniem tej kompozycji jest bycie marynatą do wieprzowiny, jednak ma ona znacznie więcej zastosowań. Z powodzeniem możesz jej użyć jako podstawowej przyprawy do gulaszy, pieczeni, kotletów mielonych i do wszystkich wieprzowych farszy. Zachwyci Cię swoim smakiem dodana do grillowanego mięsa – w żarze ognia otwiera cały swój bukiet aromatu.
Kraj pochodzenia: Polska