KLAUZULA INFORMACYJNA o RODO
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO, "CAYENNE" Monika Kędziora informuje, iż:
Aby przyrządzić spaghetti aglio olio wystarczy posiadać makaron, oliwę,...
Papryka najlepiej będzie się komponować z mięsem, rybami, gulaszami i...
Mówi się, że najlepszymi narzędziami są te, które można wykorzystać w...
Nowy produkt
Zioła Małgorzatki możesz dodać do wszystkich zup, podkreślą smak sosów, dodane do sałatki nadają jej wyrazistego smaku. Tę kompozycję stworzoną wyłącznie z naturalnych składników, możesz również z powodzeniem wykorzystać przy marynowaniu mięsa i drobiu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
W składzie ziół Małgorzatki swoje miejsce znalazła gorczyca, kolendra, cebula suszona, pieprz czarny, czosnek, marchew suszona, kminek, lubczyk, ziele angielskie, pietruszka nać, kurkuma, tymianek, sól himalajska różowa, por, seler i korzeń pietruszki.
Zdrowe ulepszenie potraw
Zioła Małgorzatki poprzez specjalnie dobrane składniki gwarantują wyśmienity aromat wszystkich potraw. Dzięki zbilansowanym elementom przyprawy, smak dań staje się wyrazisty i pełny. Odrobina pieprzu, marchewki, selera, pietruszki i soli gwarantuje iście świąteczny aromat przygotowywanych dań. Dzięki specjalnemu procesowi przyrządzania przyprawy, wszystkie ważne smaki i zapachy otwierają się dopiero w momencie dodania do gotującej się potrawy. Co najważniejsze, ten dodatek sporządzony jest z zupełnie naturalnych składników, więc nie musimy obawiać się o nasze zdrowie.
Zastosowanie ziół Małgorzatki
Zioła Małgorzatki możesz dodać do wszystkich zup, podkreślą smak sosów, dodane do sałatki nadają jej wyrazistego smaku. Tę kompozycję stworzoną wyłącznie z naturalnych składników, możesz również z powodzeniem wykorzystać przy marynowaniu mięsa i drobiu.
SKŁADNIKI W ZMIENNYCH PROPORCJACH: SÓL HIMALAJSKA, MARCHEW, PASTERNAK, SELER, POR, PIETRUSZKA, CEBULA, GORCZYCA, KOLENDRA, KMINEK, PIEPRZ CZARNY, CZOSNEK, LUBCZYK, ZIELE ANGIELSKIE, KURKUMA, KOPEREK.
Kraj pochodzenia: Polska